Sunday, September 18

sorry, ending!

Je mi to moc líto..ale už asi 3 týdny zápasím s koncem tohoto blogu,..bohužel dneska je to už definitivní, takže se s Vámi loučím :) ..neříkám, že to je naposledy...ale na pár let toho asi nechám..sbohem bloggere.com ..snad se v budoucnu ještě setkáme..Díky vám všem, kteří jste ochotně čet-li moje články, a mějte se parádně !!!!!!!!!!! :)) Bye, Bye!

5 comments:

  1. Ahoj Vero,
    jakto, co se stalo? Nenechávej toho, prosím prosím prosím. Tvůj blog je fakt skvělej a máš určitě spoustu fanynek (já se hlásím:)!). Byla by to fakt škoda! Ať je to cokoliv, vyřešíme to, jen to tu prosím nezavírej. A kdyby to opravdu nešlo, tak tě prosím, jestli bych se tě mohla zeptat na nějaký módní rady kdyžtak po mailu. Připomínám, že můj mail je "lenkapospisilka@email.cz" (pořád čekám na tu slíbenou sérii s plavkama, ale to je teď vedlejší:)). Tak se kdyžtak ozvi. Děkuju moc! Držím ti palce!

    Lenka

    ReplyDelete
  2. Verůů jako opouštíš svou největší fanynku Kristýnku!Tři měsíce probrečím jaká je to škoda.Nevynechla sem ani jeden článek a ty to takhle opouštíš.Vždyt si do toho byla tak zapálená...nesmíš :(ps.a navíc máš skvělej styl kterej takhle můžeš ukázat světu!" Snad si to rozmyslíš :)

    ReplyDelete
  3. tak aby bylo jasno...zlomila jsi mi srdce!

    ReplyDelete
  4. Ale no tak..To snad nemyslíš vážně ne? Na to zapomeň :D Máš super články a je to fakt škoda..Ještě si to rozmysli <33

    ReplyDelete
  5. moc se vám všem omlouvám,..ale i když jsou to trapný výmluvy,..vůbec bych teĎ na blog neměla čas .a navíc jsem poněkud netrpělivý člověk a už mě nebavilo, že je tu tak málo lidí :oD ...ale moc vám všem DĚKUJU ! udělali jste mi hrozně moc velou radost, už jenom tím, že jste četli moje články, Velké díky, a třeba se ještě někdy vrátím :)) Mějte se hecky a nejezte pecky! :)

    ReplyDelete